Gap Personnel Group – Agentie Recrutare Personal in UK

We’re in this together


PROMO

PROMO

Gap Personnel Romania face parte din grupul Gap Personnel Holdings, una dintre primele cinci agenții de plasare a forței de muncă din Marea Britanie în domeniul industrial și nu numai.

Avem ca obiectiv menținerea poziției ca una dintre companiile de top de recrutare industrială din Marea Britanie și construirea reputației ca angajatorul preferat pentru toate persoanele în căutare de locuri de muncă temporare sau permanente.

Suntem o companie de recrutare de top și cheia succesului Gap Personnel constă în fiecare persoană care s-a angajat cu ajutorul nostru.

Oferim servicii și soluții de recrutare de excepție – lucrând cu integritate, pasiune, excelență și promisiunea de a fi din ce în ce mai buni într-o piață în continuă schimbare, păstrându-ne în același timp standardele etice și oferindu-vă cele mai potrivite oportunități profesionale.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 3:00 PM - -
  • Persoana contact Loredana Costin
  • Adresă Chesney Court, Wrexham Technology Park, Wrexham, LL13 7YP

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO