ROLO! RomaninLondra.com – Scop

Dezvoltam un director web pentru orasul Londra, in limba romana.

ROLO! City Directory Romanesc RomaninLondra.com

RomaninLondra.com este primul City Directory Romanesc pentru orasul Londra, un proiect initiat din dorinta de a oferi o platforma de promovare a ofertelor de servicii romanesti in comunitatea din Londra UK.

Promovam valorile romanesti, cultura romaneasca, evenimentele din comunitate, obiceiurile romanesti, dorim sa sustinem initiativa si ideile bune care vor completa imaginea buna a romanilor in Anglia si va aduce speranta altor romani.

 

Promovam cultura romaneasca, evenimente, serviciile si ofertele firmelor de aici, obiceiurile romanesti, sustinem initiativa si afacerile romanesti in UK.

Deschisi la colaborare, proiectele noastre vor fi mereu listate aici, idei de afaceri, sfaturi, consiliere pe diferite probleme.

RomaninLondra.com este un proiect initiat din dorinta de a oferi o alternativa la informatia contradictorie, iti aduce tot ce este important dintr-o sursa credibila – comunitatea romaneasca din Londra UK.

ROLO! – Colaboreaza cu noi!

Consideri ca poti sa oferi informatii sau poti sa ajuti la dezvoltarea comunitatii romanesti din Londra? Ai aflat de o oferta de job sau un anunt de chirie?

Trimite-ne un e-mail si spune-ne ideile tale, poti fi unul din editorii si colaboratorii acestui director web.

Comunicare, prietenie, pastrarea traditiilor si promovarea noului sunt obiective pe care le vom atinge impreuna cu ajutorul TAU.

RomaninLondra.com este portalul romanilor care stiu ce vor, care vad viata asa cum este, care vor sa experimenteze, sa se schimbe, sa inteleaga si sa-si gaseasca un rol in viata trepidanta din Londra.

RomaninLondra.com – Fondat in 2007 in Londra, UK