Retea de Promovare si Reclama Online in UK – ROLO!

11 ani de promovare activa pentru comunitatea romaneasca de afaceri din Marea Britanie

CAMPANIE CURENTA: Iti dam timp!

30 + 30* de zile gratuite la anunturile adaugate pe ROLO!

3 motive pentru care sa alegi ROLO! pentru promovare online in Marea Britanie

1. Retea de comunicare si schimb exceleaza la capitolul eficienta SEO. Postarile trimise spre inregistrare genereaza trafic gratuit pentru tine in motoarele de cautare Google, Yahoo si Bing pe durata includerii

2. Eforturile noastre se concretizeaza prin publicarea informatiilor necesare corect si complet format Open Graph pentru indexarea locala a imaginilor si informatiilor in standard Google

3. Share articole, servicii & produse in feed Social Media ready – 30K pe Facebook

Fie ca ai nevoie de reclama, promovezi evenimente sau recrutezi forta de munca, actiunile tale vor fi sprijinite in comunitatea ROLO! prin cadouri Power Pack:

  • anunturi promovate gratuit
  • 10x bump up
  • republicare
  • reshare
  • durata extinsa
  • badge verificat

Power Pack-ul se primeste pe masura ce activezi in comunitatea ROLO! pastrand un feedback bun si este in totalitate la discretia moderatorilor.

ROLO! Anunturi UK

Sectiunea de anunturi gratuite va ofera posibilitatea sa trimiteti anunturi, in functie de necesitatile dumneavoastra de promovare locala cu un cont gratuit si un pachet de 5 anunturi gratuite incluse.

Anunturile pot fi postate pentru o perioada de la 30/60/90 de zile si pot fi repostate la expirare.

Aveti posibilitati de PROMOVARE pentru anunturi cu plata rapida si securizata prin PayPal – toate cardurile sunt acceptate, nu aveti nevoie de cont PayPal.

 

*Campania ”Iti dam timp”Campanie valabila pentru toate anunturile gratuite / cu plata, in limita unui anunt per profil nou inregistrat.