Londra. Oras mare :)

Asta e prima impresie. Totul e mare, aranjat, curat, mergi pe o alta parte de strada si mereu te intrebi daca totusi pe cea buna.

Pentru cei ce cred ca vor vedea englezi la ei acasa, o sa fiti cam dezamagiti. Londra a devenit un mix cultural cum nu ai mai vazut pana acum tocmai pentru ca este unic. Aici totul este unic.

In 10 minute de mers pe jos, ai calatorit cam in toata lumea dar toti isi traiesc viata aici, in acelasi loc, sunt vecinii de pe strada, cei ce stau langa tine in tren, sunt vanzatori, taximetristi, soferi de bus, colegii tai de munca.

Da, vremea este groaznic de instabila. Intr-o zi ai toate anotimpurile, mereu o sa ai probleme cu transportul, dar pana la urma nu are rost sa te enervezi, ajungi la timp sau intarzii este atat de irelevant aici in ciuda corectitudinii englezesti ramasa doar la nivel de legenda la acest capitol.

E timpul orasului pe care il traiesti, dormi o data cu el, te trezesti la fel, petreci si lenevesti in week-endurile ploioase.

E frumoasa Londra. O baba morocanoasa uneori, dar te face sa apreciezi zilele cu soare, cand toata lumea zambeste si te intampina cu traditionalul: Hello, how are you today?