BM Properties – Agentie Imobiliara in Kensington

London independent estate agents


PROMO

PROMO

BM Properties Agentie imobiliara romaneasca in Kensington Londra

Agentia imobiliara BM Properties a fost infiintata la Londra de o echipa de consultanti experimentati pe piata imobiliara din Marea Britanie din dorinta de a oferi un serviciu premium mai personalizat decat agentiile mai mari.

Agentie imobiliara BM Properties chirii in Londra UK

Mediile rezidentiale si de investitii ale echipei noastre, combinate cu retelele pe care le-am construit, permit BM Properties sa furnizeze si sa vanda orice, de la case primare din Londra pana la mari oportunitati de dezvoltare comerciala din Marea Britanie.

Echipa noastra este in masura sa acorde o atentie deosebita tuturor celor cu care lucram si adopta intotdeauna o abordare proactiva, asigurandu-se ca serviciul nostru este unul inegalabil.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
9:00 AM - 7:00 PM 9:00 AM - 7:00 PM 9:00 AM - 7:00 PM 9:00 AM - 7:00 PM 9:00 AM - 7:00 PM 10:00 AM - 2:00 PM Disponibil cu programare prealabilă
  • Persoana contact BM Properties
  • Adresă 55 Prince's Gate, Exhibition Road, London SW7 2PN

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO