Brit-Ro Consulting – Contabil in Harrow


PROMO

PROMO

Brit-Ro Consulting va ofera consiliere si asistenta in Londra/UK

  • Obtinerea cardului de rezidenta
  • Obtinerea rezidentei permanente
  • Inregistrare self-employed ( NINO + UTR + CIS)
  • Inchideri de an financiar si recuperare de taxe ( de la £40)
  • Deschidere limited company – £70

Traduceri autorizate si apostila de la Haga pret de la £12/pagina in functie de documentul tradus.

Conturi bancare fara dovada de adresa – Va putem deschide contul la mai multe banci cu Carte de Identitate, NINO sau UTR, sau permis de conducere britanic.

Inregistrare cursuri profesionale si colegii: cursuri finantate de catre guvern Level 3, cursuri colegii 2-3 ani in urmatoarele domenii:

Curs electrician, curs instalator- ambele oferind certificarea pentru a executa lucrari sub propria semnatura, curs Nail Technician, Tehnician Farmacist, Dental nurse, Health&Social Care.

Pentru cursurile de 2-3 ani la colegii si universitati va asistam in privinta aplicatiei pentru Student Loan prin intermediul partenerilor cu care lucram- institutiile de invatamant.

NVQ Level 3 in constructii in diferite meserii finantat de guvern, NVQ Level 2 in constructii si plant operations la preturi mici realizate in parteneriat cu firme acreditate prin intermediul carora, imediat dupa inregistrare, veti avea posibilitatea de a va comanda cardul temporar de muncitor calificat nefiind pus in situatia in care trebuie sa asteptati pana la 4 luni pentru obtinerea diplomei.

Biroul functioneaza in Stanmore, Jubilee Line, deservand in primul rand comunitatile mari de romani din Londra dar si o baza de date tot mai mare de clienti din afara Londrei pentru care se ofera servicii de consultanta specializate la distanta, minimalizand costurile pe care romanii din afara Londrei le-ar avea de platit pentru a se deplasa la Londra.

Avem experienta in domeniul consultantei pentru comunitatile etnice est europene din UK de peste 9 ani, consultantul director al firmei noastre colaborand cu firme de avocatura si contabilitate inca din anul 2002.

In anul 2005 acesta a pus bazele unui birou de consultanta la Londra dedicat romanilor care s-a bucurat de un real succes, fiind primul birou de consultanta din Londra care a deservit romanii din UK dupa 1 ianuarie 2007.

Incepand cu data de 1 ianuarie 2014 intreaga legislatie care ii priveste pe romanii din UK se va schimba, afectand atat romanii care se afla deja in UK dar si romanii care doresc sa migreze spre UK.

In ultimele 6 luni angajatii Brit-Ro Consulting s-au specializat urmand traininguri noi pentru a oferi servicii de calitate dupa data de 1 ianuarie. Un nou domeniu de activitate in care ne vom lansa serviciile va fi plasarea de forta de munca in UK dar si consilierea oferita candidatilor in vederea obtinerii unui loc de munca calificat, specializat.

Vom lucra de asemenea cu firme de avocatura care pot prelua cazuri ale romanilor exploatati la locul de munca, si vom putea asista romani profesionisti sa migreze spre UK si sa obtina imediat un loc de munca.

Vasta experienta ne va asista in facilitarea unor servicii ireprosabile facand relocarea celor care vor veni in UK usoara.

 

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
10:00 AM - 6:00 PM 10:00 AM - 6:00 PM 10:00 AM - 6:00 PM 10:00 AM - 6:00 PM 10:00 AM - 6:00 PM - -
  • Adresă 26 FreeTrade House, Lowther Road, Queensbury
    London, United Kingdom

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO