Atlantic London – Consultanta Cursuri Gratuite Verificat

Atlantic London, agentie de recrutare in invatamant oferă support GRATUIT in vederea inscrierii la cursuri de calificare finantate de catre guvern în diferite domenii prin programul 19+ Advanced Learning

Oferim cele mai bune solutii clientiilor nostrii, informatii corecte despre sistemul educational si fondurile guvernamentale.

Dispunem de cursuri in diverse locatii. Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada studiilor, oferindu-le consultanta si suport in atingerea obiectivelor stabilite pe plan educational.

ROLO! Anunturi – Atlantic London


Toate cursurile sunt concepute pentru a vă ajuta să învatati practic despre un anumit domeniu, care va ajuta să obțineți abilitățile necesare pentru a începe munca sau progresul în carieră deasemenea pentru a va continua studiile universitare.

Un curs de calificare Level 3 este echivalent cu nivelul bacalureatului și vă poate ajuta sa va continuati studiile la un colegiu sau universitate in Marea Britanie fara a mai detine o diploma de Bacalureat.

Certificatele obtinute sunt recunoscute si sustinute de catre UKBA, lucru care va ajuta sa obtineti mult mai usor un un loc de munca

Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze agentia pentru a fi informate corect referitor la sesiunea/domeniile disponibile si programate la un induction (unde veti fi informati despre sistemul de invatamant, cursuri, programe si fonduri disponibile).

  • Persoana contact Atlantic London
  • Adresă 8 Davenant Street, London, E1 5NB

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *RSS Anunturi ROLO!