CSA Service Group – Agentie Recrutare

Your reputation is our reputation


PROMO

PROMO

CSA Service Group este un furnizor important de servicii de recrutare, securitate si curatenie in sectoare industriale din UK

Grupul de servicii CSA cuprinde:

  • CSA Recruitment,
  • CSA On-Site Laborforce Solutions,
  • CSA Hygiene,
  • Securicall,
  • CSA Surface Protection,
  • Caravan Storage Wales si Swihart-Rees.

Recrutarea CSA va oferă o solutie de economisire a timpului rentabila pentru cerintele dvs. de munca temporare, sezoniere si permanente, adaugand valoare afacerii dvs.

CSA Hygiene este acum unul dintre cei mai sofisticati furnizori de solutii de remediere din Tara Galilor. Cu un accent deosebit pe valoare, calitate si profesionalism.

Securicall ofera servicii de securitate si paza SIA ACS lider in industrie in sudul Tării Galilor si in restul Regatului Unit.

Colaborand indeaproape alaturi de compania noastra surioara Securiview, suntem capabili să furnizam si sa instalam sisteme de monitorizare MeerCam, ceea ce ne face „Furnizorul preferat pentru securitatea echipata!”

Protecții de suprafata CSA este o afacere energica care ofera un serviciu de protectie a podelei, suprafeței de lucru, ferestrelor ai mochetelor pentru industria cladirilor si constructiilor din Marea Britanie.

Caravan Storage Wales – Noul nostru complex de depozitare construit special este ideal pentru toate tipurile de vanuri si rulote. Aici, la Caravan Storage Storage Wales, consideram ca securitatea casei dvs. mobile este extrem de importanta, motiv pentru care facilitatea noastra a fost instalata cu camere CCTV la fata locului, iar accesul este controlat prin proceduri stricte de intrare / iesire, care sunt aplicate de catre un SIA inregistrat pe site.

Swihart-Rees Property Lettings & Management – Swihart-Rees & Associates, infiintata in 1993, specializata in inchirierea si gestionarea proprietatilor rezidentiale. Ne mandrim cu faptul ca oferim un serviciu extrem de personalizat. Proprietatile noastre sunt gestionate la cele mai stricte standarde.

Aici, la CSA Service Group, abordarea noastra este de a ne concentra pe obiectivele principale ale clientilor nostri, de a furniza servicii in mod eficient si de a oferi o valoare excelenta pentru bani.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM - -
  • Persoana contact Vica Rentea
  • Adresă Llanelli Gate Business Park, Dafen, Llanelli, Carmarthenshire, SA14 8LQ

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO