DSM Recruitment Services – Agentie Recrutare in Loughton


PROMO

PROMO

Agentie de recrutare personal UK – DSM Recruitment Services Loughton

DSM Recruitment este o companie de recrutare specializata in sectoarele de constructii, maritim si demolari. Operam la nivel national si suntem capabili sa livram contracte atat pentru functii temporare cat si permanente.

Viziunea DSM este de a ne asigura ca serviciul pe care il oferim clientilor si candidatilor nostri este consecvent, profesional, rentabil si ca resursele pe care le oferim sunt luate cu precizie pentru a ne asigura ca sunt intotdeauna indeplinite cerintele lor specifice.

 DSM Recruitment LTD – Joburi in constructii UK

Rolul dvs. este esential in indeplinirea misiunii noastre de a oferi solutii de recrutare de calitate, bazate pe etica puternica, valori si satisfactia clientilor. Pastram cei mai buni candidati si sustinem dezvoltarea tuturor angajatilor nostri, avand grija de ei extrem de bine.

Fiecare dintre specialistii nostri din forta de munca provine din industrii si discipline specifice in Demolari, Constructii si Marine. Acestia sunt expertii favorabili si ne asiguram ca partenerii nostri de afaceri primesc cei mai potriviti candidati de fiecare data cand suntem implicati.

Cu sediul central in Londra, putem furniza personal calificat cu experienta dovedita, pe masura cerintelor dumneavoastra.

Am dezvoltat baze de date extinse cu candidati de incredere (peste 40.000) – actualizate in mod constant si cu noi intrari in fiecare zi din reteaua noastra de achizitie a candidatilor si filtrate temeinic prin sistemele noastre de control si verificare a calitatii.

Ne puteti contacta oricand fie print email sau telefon. De asemenea, puteti utiliza formularul de contact rapid de mai jos sau ne puteti vizita personal la biroul nostru.

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
8:00 AM - 6:00 PM 8:00 AM - 6:00 PM 8:00 AM - 6:00 PM 8:00 AM - 6:00 PM 8:00 AM - 6:00 PM INCHIS INCHIS
  • Persoana contact Adriana Dsm
  • Adresă 8 York House,Langston Rd
    Loughton Essex, IG10 3QT

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO