EuroMed Recruitment Group – Agentie de Recrutare UK


PROMO

PROMO

Agentie de plasare forta de munca in sistemul Healthcare din UK – EuroMed Recruitment Group Ltd

Euromed Recruitment Group Ltd. este una dintre cele mai bine cotate agentii de recrutare din Marea Britanie. Cu o vasta experienta in recrutare si plasare, pana in prezent am ajutat sute de aplicanti din Romania si din alte tari europene sa isi dezvolte si sa dobandeasca noi abilitati medicale.

EuroMed este activa si in Romania, oferind o serie de servicii extinse, inclusiv pregatirea gratuita a candidatilor pentru interviurile in limba engleza si asistenta directa cu aplicatia la NMC pentru asistentii medicali. Increderea si bunastarea angajatilor sunt o prioritate pentru noi.

De aceea, facem o abordare individuala a candidatilor, ajutandu-i sa-si imbunatateasca calitatea vietii, dar si sa-si descopere punctele forte si sa le fructifice.

Suntem alaturi de candidatii nostri inca de la inceput, sustinandu-i pe tot parcursul procesului de recrutare, precum si dupa obtinerea contractului de munca.

Totul FARA NICIUN COMISION.

Cu EuroMed, drumul catre noua ta cariera in Marea Britanie este sigur si usor!

Pentru detalii, suna la +40 (0)748 789 473 / +44 (0)7787 090 206 sau trimite CV la jobs@euromed-group.com.

EuroMed Recruitment Group – Joburi pentru asistenti medicali si infirmieri pentru spitale si azile de batrani UK

Cu o abordare diferita bazata pe expertiza medicala, instrumentele noastre inovatoare si procesul exclusiv, dorim sa oferim un serviciu de prima clasa clientilor si candidatilor nostri. Prin dezvoltarea unui proces de recrutare personalizat, ne propunem sa conectam cei mai buni medici, asistenti medicali si infirmieri cu institutiile medicale de top din industria asistentei medicale din UE.

Solutiile oferite de EuroMed Recruitment Group acopera o intreaga zona de nevoi: de la evaluare, recrutare, cursuri de limba inainte de angajare, pana la externalizare si managementul carierei.

Toate serviciile noastre sunt gratuite pentru candidati!

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Luni Marți Miercuri Joi Vineri Sâmbătă Duminică
9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM 9:00 AM - 5:00 PM INCHIS INCHIS
  • Persoana contact Silviu Doltu
  • Adresă 18 Melville Road, Bolton

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO