Klinika Palmers Green – Servicii medicale private Revendică

Pentru o viață sănătoasă!

Clinica Palmers Green” (North London) găsiti mediu confortabil și echipă de medici care sunt bucuroși să vă ajute cu orice problema medicala

La ”Palmers Green” beneficiati de servicii medicale de exceptie prin doctori calificați cu licențe GMC și GDC, necesare pentru activitate în UK.

Laboratorul nostru de analize medicale va ajuta să parasiți clinica cu un diagnostic precis si un tratament individualizat. Laboratorul clinicii efectuează toate investigațiile necesare în mod rapid și calitativ. Activitatea laboratorului este controlată de către Care Quality Commision.

Profesionalismul și atitudinea empatică ale cadrelor noastre medicale, au contribuit la satisfacția și însănătoșirea pacienților noștri.

Sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră sunt dezideratele noastre – Lucrăm permanent la reducerea duratei de așteptare a pacienților noștri iar confidențialitatea acestora este respectată cu strictețe.

Dacă v-ați îmbolnăvit subit, faceți febră sau au apărut dureri acute, medicii noștri sunt gata să vă primească în aceeași zi.

Scopul nostru este să lărgim gama de servicii medicale și stomatologice precum si să îmbunătățim calitatea lor.

Acordăm o mare atenție nu numai diagnosticului și tratamentului, dar și măsurilor profilactice și îmbunătățirii imunității.

Personalul nostru vorbește limba română, intrati in legatura la numerele de telefon afisate in zona contact pentru o programare sau un sfat telefonic.

  • Locație / Regiune ENFIELD
  • Slogan Pentru o viață sănătoasă!
  • Culoare brand
  • Categorie listare Medic / Clinica
  • Persoana contact Klinika Palmers Green
  • Adresă 265 Green Lanes, Palmers Green, London, N13 4XE

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *RSS Anunturi ROLO!