Beauty 4U – Salon Infrumusetare in Redbridge

Te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady


PROMO

PROMO

Alaturi de tine, intim si cochet, salonul Beauty-4-u, aflat la domiciliul meu, prin atmosfera relaxanta si serviciile de top, te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady

Specialistul în cosmetica si remodelare corporala te asteapta pentru a-ti satisface toate capriciile în ceea ce priveste dorinta ta de a fi mai deosebita, mai atragatoare.

Noi avem grija ca fata si corpul sa fie rasfatate, toate acestea pentru ca tu sa fii într-adevar multumita de aspectul tau.

Specializat in tratarea si combaterea aspectelor inestetice ale corpului dumneavoastra, salonul de cosmetica si remodelare corporala Beauty-4-U, va ofera consultanta si ingrijire in domeniul esteticii faciale si corporale.

Echipat cu o gama larga de aparate de ultima generatie si produse profesionale, salonul nostru va ajuta sa dobanditi si sa va mentineti frumusetea si silueta dorita.

Serviciile noastre va ajuta sa scapati de celulita si de centimetri in plus si sa va modelati o silueta de invidiat, sa va mentineti tonusul muscular, sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare, toate acestea pentru a deveni mai frumoasa si mai increzatoare. 

În timpul înfrumusetarii vei fi captivata de sfaturile pe care le vei primi pentru a prelungi frumusetea exterioara, si de ce nu, frumusetea interioara

În acelasi timp îti vor fi recomandate produsele necesare pentru a te bucura si acasa de beneficiile lor.

Va asteptam cu drag.

Name of Reviewed Item: 1 Rating Value: 5 Review Author:Review Date:
  • Locație / Regiune REDBRIDGE
  • Slogan Te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady
  • Categorie listare Salon Infrumusetare

Un comentariu pentru “Beauty 4U – Salon Infrumusetare in Redbridge”

    ROLO!

    16/08/2017 Răspunde

    REVIEW on „Beauty 4U – Salon Infrumusetare” on 2017-08-16 15:19:04

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PROMO