Beauty 4U – Salon Infrumusetare in Redbridge Verificat

Te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady

Alaturi de tine, intim si cochet, salonul Beauty-4-u, aflat la domiciliul meu, prin atmosfera relaxanta si serviciile de top, te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady

Specialistul în cosmetica si remodelare corporala te asteapta pentru a-ti satisface toate capriciile în ceea ce priveste dorinta ta de a fi mai deosebita, mai atragatoare.

Noi avem grija ca fata si corpul sa fie rasfatate, toate acestea pentru ca tu sa fii într-adevar multumita de aspectul tau.

Specializat in tratarea si combaterea aspectelor inestetice ale corpului dumneavoastra, salonul de cosmetica si remodelare corporala Beauty-4-U, va ofera consultanta si ingrijire in domeniul esteticii faciale si corporale.

Echipat cu o gama larga de aparate de ultima generatie si produse profesionale, salonul nostru va ajuta sa dobanditi si sa va mentineti frumusetea si silueta dorita.

Serviciile noastre va ajuta sa scapati de celulita si de centimetri in plus si sa va modelati o silueta de invidiat, sa va mentineti tonusul muscular, sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare, toate acestea pentru a deveni mai frumoasa si mai increzatoare. 

În timpul înfrumusetarii vei fi captivata de sfaturile pe care le vei primi pentru a prelungi frumusetea exterioara, si de ce nu, frumusetea interioara

În acelasi timp îti vor fi recomandate produsele necesare pentru a te bucura si acasa de beneficiile lor.

Va asteptam cu drag.

 • Locație / Regiune REDBRIDGE
 • Slogan Te va face sa te simti frumoasa, încântata, fericita … cu adevarat o lady
 • Categorie listare Salon Infrumusetare
 • ROLO!

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Pro

  Unul din saloanele romanesti de prestigiu din Londra, Beauty 4 U dovedeste in timp ca este o afacere serioasa in dezvoltare. Felicitari, ratingul este dat de un membru care va foloseste serviciile.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *RSS 10 Anunturi Noi pe ROLO!