Sys Studio – Salon Infrumusetare in Brent Verificat

Urmeaza-ti instinctul ... te va aduce la noi!

Sys Studio va pune la dispozitie tehnologii de ultima ora si personal calificat, pentru a va oferi o experienta unica in Londra.

Salonul de infrumusetare se gaseste amplasat in zona centrala (Willesden Green), va ofera wifi gratuit astfel incat sa intampinati cat mai putine neplaceri si sa devina o oaza de evadare si relaxare.

ROLO ANUNTURI – Anunturi publicate de Sys Studio Londra

Prin varietatea terapiilor efectuate in cadrul salonului, va ajutam sa va regasiti echilibrul, increderea in fortele proprii, puterea, starea de bine care aveti nevoie zilnic, practic va asiguram energia necesara realizarii activitatilor dvs. deoarece este foarte important pentru fiecare persoana sa se simta bine cu ea insasi, sa fie multumita de sine.

Numai la Salonul de infrumusetare Sys Studio, beneficiati de cea mai variata si completa gama de servicii cosmetice menite sa va puna in valoare frumusetea la cele mai inalte standarde de calitate.

De asemenea puteti scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt!

In urma consultatiei, specialistul nostru va poate recomanda un program personalizat, avand posibilitatea sa optati pentru tratamentele efectuate cu ajutorul aparatelor de electrostimulare, vacuum si ultrasunete sau pentru impachetari termice corporale si masaj!

Va asteptam cu drag!

Urmeaza-ti instinctul … te va aduce la noi!

  • Locație / Regiune BRENT
  • Slogan Urmeaza-ti instinctul ... te va aduce la noi!
  • Culoare brand
  • Categorie listare Salon Infrumusetare


RSS 10 Anunturi Noi pe ROLO!