TransferGo – Transfer Bani International Verificat

Cei dragi contează, trimite bani acasă

TransferGo Transfer international de bani – online, simplu, sigur şi mai rapid față de orice transfer bancar internațional.

TRIMITE BANI ACUM – PRIMESTI 10£ CASH-BACK & TRANSFER GRATUIT

TransferGo oferă servicii de transfer de bani românilor din străinătate care transferă bani frecvent familiilor lor din România.

Noul serviciu cu o taxă fixă de £0.99 și un curs valutar foarte favorabil la fiecare tranzacție, apropiat de cel de la BNR.

Este garantată atât livrarea banilor în 24 de ore în zilele lucrătoare, cât și suma pe care o primește destinatarul indiferent de fluctuațiile de curs de schimb.

Înregistrarea pe TransferGO.com/ro este gratuită și durează doar câteva secunde.

Te înregistrezi, completezi datele pentru profil și te conectezi cu contul nou creat.

Tot ce trebuie să faci este să furnizezi detaliile destinatarului și să faci transferul de bani din contul tău bancar local în contul bancar TransferGo din aceeași țară.

 • Adresă Level 42
  One Canada Square, Canary Wharf
  London
  E14 5AB
  United Kingdom
 • ROLO!

  Reply
  Rating: 5 / 5
  Pro

  Absolut fantastic, TransferGo este un serviciu de transfer de bani care te scuteste de stat la cozi. Totul este securizat de pe telefonul mobil si aplicatia este intuitiva si usor de folosit. Basca comisionul de invitatie, cred ca este un serviciu de transfer de bani care te rasplateste instant. Recomand !

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *RSS 10 Anunturi Noi pe ROLO!