Cursuri Universitare Gratuite Finantate in Londra, UK


PROMO

PROMO

Salut, sunt Florin Craciun agent autorizat si colaborator cu mai multe universitati si colegii din Londra incepand din anul 2012

Sunt absolvent de studii universitare atat in Romania cat si in Regatul Unit. In Marea Britanie am absolvit ca sef de promotie cursurile de BA (Hons) International Human Resouce Management in cadrul London Metropolitan University.

Dupa o munca sustinuta intinsa pe durata a doua decenii consider ca am expertiza necesara pentru a oferi servicii de asistenta de cea mai inalta calitatea tuturor studentilor care doresc atat admiterea in invatamantul superior britanic cat si obtinerea tuturor fondurilor necesare, imprumuturi sau granturi guvernamentale in vederea sustinerii personale.

Vezi oferta completa de cursuri finantate prin imprumut guvernamental rambursabil:


De retinut ca aceste cursuri se fac doar doua zile pe saptamana de luni-vineri si studenții ,,maturi’’ sunt bineveniti

Aveti greutati in obtinerea unui un loc de muncă? Obțineti o diplomă într-un domeniu la alegere și acest lucru vă va ajuta să obțineți un loc de muncă bine plătit.

Astazi am in portofoliu meu cateva mii de studenti inrolati in diferite universitati /colegii britanice atat la nivel universitar (undergraduate) cat si pre-universitar (further education).

In final, sa nu uitam ce spunea Aristotel “Radacinile educatiei sunt amare, insa fructele sale sunt dulci”. Educatia nu este pregatirea pentru viata, educatia este insasi viata.

Foarte important! Aceste inscrieri sunt gratuite pentru cei care indeplinesc toate conditiile.

Ai nevoie de ajutor cu alegerea cursului, doresti detalii sau informatii spuplimentare?

Suna sau trimite mesaj scris la 07824453480 intre orele 08.00-19.00

Ne gasesti si pe site la: https://www.free-courses-in-london.com/ro/

  • Persoana contact Florin Craciun
  • Adresă 680 Bath Road, Hounslow, Greater London TW5 9QX, UK

Scrie comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Poți folosi următoarele taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.